Uutuustiilet Terva, Tervankirjava, Graniitti ja Graniitikirjava

Julkisivutiilet 2017

Poimimme kotimaisista sekä Wienerbergerin Tanskan ja Belgian tiilistä monipuolisesti tiilen estetiikkaa esittelevän malliston, jonka toivomme inspiroivan oikean tiiliratkaisun löytämiseksi.

Kaikki uutuustiilet nähtävillä tiilinäyttelyssämme

Olemme avanneet uuden tiilinäyttelyn Helsingin Vallilaan myyntikonttorimme yhteyteen. Näyttelyssä on esillä kattava valikoima Wienerbergerin kotimaisia Korian tiilitehtaalla valmistettuja julkisivutiiliä kuin myös Tanskan, Belgian ja Hollannin suosituimpia tiilimalleja.
 
Wienerbergerin tiilinäyttely, avoinna arkisin 8:00–16:00
Kumpulantie 15, 3. kerros, 00520 Helsinki

Terva Tervankirjava Graniitti Graniitinkirjava Makasiini

Makasiini-tiilien valikoima laajenee

Wienerbergerin Korian tiilitehtaan tuoreimmat tiiliuutuudet kasvattivat Makasiini-tiilien valikoimaa. Uutuussävyjä ovat harmaasävyiset Graniitti ja Graniitinkirjava sekä tummanruskeat Terva ja Tervankirjava. Uutuustiiliä on saatavissa kahdessa koossa, MRT60 285x85x60 sekä RT60 285x135x60.
 
Makasiini-pintastruktuurilla on jo aiemmin ollut saatavissa punertavat R-Punaisen ja Ruskonkirjavan tiilisävyt.

Wasserstrich ja Optima

Pitkät tiililankut kasvattavat suosiotaan

Mittasuhteiltaan perinteisestä poikkeavat pitkät, lankkumaiset tiilet ovat kiinnostava uutuus tiilivalikoimassa. Julkisivumuurauksessa niiden yhteydessä käytetään tyypillisesti hyvin matalaa saumaa, noin 4-5 mm korkeaa. Linjakas lopputulos on tyylikäs ja esteettisesti mielenkiintoinen.
 
Wasserstrich tiililankkua on saatavissa useassa eri värissä, tillen koko on 495x100x38 mm. Ohutsaumamuurauksella tiilen menekki on noin 48 kpl/m2. Hivenen kapeampi tiili Bemmels Optima (kuvassa keskellä) on saatavissa koossa 400x100x40 mm. 

Superwhite Tuohi Pellava Harmaa Retro

Retro-tiilistä uusia värilajitelmia

Suosittuja, eläväpintaisia Retro-tiiliä on saatavissa useassa eri värisävyssä. Nyt uutuutena tiilivärejä on mahdollisuus yhdistää lajitelmaksi, jolloin julkisivuun saadaan aivan uudenlaista eloa ja ilmettä. Lajitelmissamme esimerkiksi Superwhite ja Tuohi muodostavat toimivan väriparin kuin myös Pellava ja Harmaa.

Havre Flint Jern

Tanskalaista tiiliestetiikkaa Suomeen

Wienerbergerin Tanskan tehtaiden julkisivutiilien valikoima on uudistunut täysin. Valikoimassa on kaikkiaan nelisenkymmentä eri vaihtoehtoa marmorinvaaleista aina tummiin, liki mustiin sävyihin.
Märkälyöntitekniikalla valmistettavia umpitiiliä on saatavissa yhdessä koossa, 228 x 108 x 54 mm (P x L x K).
 
Kuvassa tiilet Havre, Flint ja Jern. Koko tanskalaisten tiilien valikoima on nähtävissä täällä.

Katso koko tiilimallisto

Tiilivalikoima Collection 2017
Tiilivalikoima Collection 2017
Tiilivalikoima Collection 2017
Tiilivalikoima Collection 2017
Tiilivalikoima Collection 2017
Tiilivalikoima Collection 2017

Katso myös