Wienerberger Retro-tiilet kaakonruskea, harmaa ja tuohi

Julkisivutiilet 2018

Poimimme kotimaisista sekä Wienerbergerin Tanskan, Belgian ja Hollannin tiilistä monipuolisesti tiilen estetiikkaa esittelevän malliston, jonka toivomme inspiroivan oikean tiiliratkaisun löytämiseksi.

Kaikki uutuustiilet nähtävillä tiilinäyttelyssämme

Suunnittelijoiden ja rakentajien työn helpottamiseksi tiilituotteisiin voi tutustua tiilinäyttelyssämme Helsingin Vallilassa myyntitoimistomme yhteydessä. Näyttelyssä on esillä kattava valikoima Wienerbergerin kotimaisia Korian tiilitehtaalla valmistettuja julkisivutiiliä kuin myös Tanskan, Belgian ja Hollannin suosituimpia tiilimalleja.
 
Wienerbergerin tiilinäyttely, avoinna arkisin 8:00–16:00
Kumpulantie 15, 3. kerros, 00520 Helsinki

Terva Tervankirjava Graniitti Graniitinkirjava Makasiini

Makasiini-tiilet yhä suositumpia

Wienerbergerin Korian tiilitehtaan Makasiini-tiilien harmaasävyiset Graniitti ja Graniitinkirjava sekä tummanruskeat Terva ja Tervankirjava ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Uutuustiiliä on saatavissa kahdessa koossa, MRT60 285x85x60 sekä RT60 285x135x60.
 
Makasiini-pintastruktuurilla on jo aiemmin ollut saatavissa punertavat R-Punaisen ja Ruskonkirjavan tiilisävyt.

Wasserstrich ja Optima

Pitkät tiililankut kasvattavat suosiotaan

Mittasuhteiltaan perinteisestä poikkeavat pitkät, lankkumaiset tiilet ovat kiinnostava uutuus tiilivalikoimassa. Julkisivumuurauksessa niiden yhteydessä käytetään tyypillisesti hyvin matalaa saumaa, noin 4-5 mm korkeaa. Linjakas lopputulos on tyylikäs ja esteettisesti mielenkiintoinen.
 
Wasserstrich tiililankkua on saatavissa useassa eri värissä, tillen koko on 495x100x38 mm. Ohutsaumamuurauksella tiilen menekki on noin 48 kpl/m2. Hivenen kapeampi tiili Optima (kuvassa keskellä) on saatavissa koossa 400x100x40 mm. Vastaava tiili löytyy myös harmaankirjavana (Estrella).

Retro Mix Pellava, Tummapellava ja harmaa

Retro-tiilien värilajitelmilla kirjavaa julkisivumuurausta

Suosittuja, eläväpintaisia Retro-tiiliä on saatavissa useassa eri värisävyssä. Nyt uutuutena tiilivärejä on mahdollisuus yhdistää lajitelmaksi, jolloin julkisivuun saadaan aivan uudenlaista eloa ja ilmettä. Kokeile rohkeasti tiilisekoituksia tiilitekstuurityökalullamme. Kuvan lajitelmassa on käytetty Pellavaa, Tummapellavaa ja Harmaata.

Flint, Gul Nuanceret ja Efterår med kul

Tanskalaista tiiliestetiikkaa Suomeen

Wienerbergerin Tanskan tehtaalla valmistetaan märkälyötyjä julkisivutiiliä, jotka ovat ilmeeltään samankaltaisia Ruukintiilien kanssa. Uutuutena useimpia kauniin kirjavia tiiliä on nyt saatavissa Tanskassa yleisesti käytetyn koon 228 x 108 x 54 mm (P x L x K) lisäksi myös koossa 240x115x71 mm, joka soveltuu hyvin mm. asuinkerrostalojen muuraustyöhön.
 
Kuvassa tiilet FlintGul Nuanceret sekä Efterår med kul. Koko tanskalaisten tiilien valikoima on nähtävissä täällä.

Katso koko tiilimallisto

Tiilivalikoima Collection 2018
Tiilivalikoima Collection 2018
Tiilivalikoima Collection 2018
Tiilivalikoima Collection 2018
Tiilivalikoima Collection 2018
Tiilivalikoima Collection 2018

Katso myös