Yritysinfo

Wienerberger on maailman johtava tiilituotteiden valmistaja ja markkinoija. Kaikkiaan konsernilla on toimintaa yli 30 maassa. Suomessa yrityksellä on toimipiste Helsingissä ja Korialla.

Wienerberger-konserni

Wienerberger-konserni on kansainvälinen rakennusmateriaalien valmistaja ja markkinoija, jonka pääkonttori on Itävallan Wienissä. Wienerberger on maailman suurin tiiliharkkojen valmistaja sekä merkittävä toimija julkisivu- ja kattotiilien markkinoilla. Tiilituotteiden lisäksi Wienerberger-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat myös sekä keraamiset että muoviset putkituotteet.
 
Yrityksenä Wienerberger sai alkunsa vuonna 1819 Wienissä, kun Alois Miesbach perusti tiilitehtaan lähelle Wienin kaupunkia. Nykyään Wienerberger-konsernilla on toimintaa yli 30 maassa.

Wienerberger Suomi

Wienerberger Suomi tarjoaa tiiliratkaisuja rakentamiseen. Suurin tuoteryhmä on Terca-julkisivutiilet. Lisäksi Wienerbergerin valikoimaan kuuluvat käsinlyödyt sisustustiilet ja -laatat, keraamiset Koramic-kattotiilet, sekä Penter-maankatetiilet. Valikoimaa täydentävät lisäksi Terca-tiilitalon rakennusjärjestelmä, Porotherm-kennoharkot, tulisijojen lämpösydämet sekä keraamisiin tiililaattoihin perustuva Argeton-julkisivuverhousjärjestelmä.
 
Tavoitteemme on luoda kestäviä arvoja luonnonmukaisten tuotteiden avulla: Asiakkaillemme koko eliniän kestävää laatua ja turvallisuutta asumiseen, kiinteistönomistajille arvonsa säilyttävän sijoituskohteen ja työntekijöille motivoivan työympäristön. 
 
Yrityksen johto
 
Toimitusjohtaja, Jari Berglund
Puh:  0207 489 275 | 040 516 3159
 
Rakennustekninen johtaja, Juha Karilainen
Puh:  0207 489 271 | 0400 425 232
 
Markkinointipäällikkö, Maiju Paasiviita
Puh: 0207 489 272 | 050 525 4054
 
Tehdaspäällikkö, Koria, Matti Himanen
Puh:  0207 489 222 | 040 531 9785

Yhteystiedot

Pääkonttori, Helsinki
Wienerberger Oy Ab
Kumpulantie 15
00520 HELSINKI
Puh. 0207 489 200
Email: office(at)wienerberger.fi
 
Myynnin yhteystiedot
Katso täältä
 
Tiilitehdas, tilauskeskus ja tehdasmyynti
Korian tiilitehdas
Tiilitehtaantie 60
45610 Koria
Tilaukset ja tuotetiedustelut puh. 0207 489 211
Email: tilaukset(at)wienerberger.com
 
Kirjanpito ja laskutus
Ostoreskontra, Kati Kallio
0207 489 294    GSM 040 673 0744
Myyntireskontra ja laskutukseen liittyvät kyselyt, Carita Juvonen
0207 489 293   GSM 040 350 9727
 
Laskutusosoite:
Kumpulantie 15
00520 HELSINKI
PDF-laskut: finance.fi(at)wienerberger.com
 
Y-tunnus: 1635493-8

Laatu ja toiminta

Wienerberger Oy Ab toimii voimassaolevien standardien ja normien mukaisesti, ympäristöä säästäen, laadukkaasti ja tehokkaasti.
 
Wienerberger Oy Ab:n päämääränä on saavuttaa asiakkaiden tyytyväisyys ja luottamus. Yhtiö kantaa toiminnassaan ympäristövastuuta. Organisaation joka tasolle on määritelty toimintaa koskevat vastuut ja valtuudet. Ympäristön huomioiminen on tasa-arvoinen osa-alue yhtiön liiketoiminnassa. Tämän saavuttamiseksi Wienerberger Oy Ab
 
  • noudattaa omaa toimintaa säätäviä lakeja, asetuksia sekä muita velvoitteita, joihin yhtiö on sitoutunut.
  • parantaa jatkuvasti tuotteita ja palveluja sekä ympäristötoimenpiteiden tasoa, arvioiden säännöllisesti oman toimintansa tuloksia ja vaikutuksia, asettaen päämääriä ja tavoitteita laadulle ja ympäristölle.
  • luo perustan tuotteiden ja palveluiden laadulle, jossa lähtökohtana on aina asiakas, arvioiden samalla omia taloudellisia toteutusmahdollisuuksia. Tavoitteena on tarjota optimaalisen korkeaa laatua, joka on myös asiakkaalle edullista.
  • kehittää ympäristöä vähemmän kuormittavia tuotteita ja prosesseja sekä käyttää resursseja tarkoituksenmukaisesti.
  • ylläpitää henkilöstön osaamistasoa vastaamaan asiakkaiden asettamia vaatimuksia, tiedostamaan oman työn vaikutuksia laatuun ja ympäristöön sekä toimimaan vastuuntuntoisesti.
  • ylläpitää tarpeellista tiedonvaihtoa sidosryhmiensä kanssa.

Rekrytointi

Tällä hetkellä yrityksessämme ei ole avoimia työtehtäviä.

Avoin hakemus Wienerbergerille

Yrityksen hallinto- ja talousosasto sekä myynti ja markkinointi toimivat Helsingin toimipisteessä. Tiilitehdas ja tilauskeskus ovat Korialla. Koko Suomen henkilöstö on noin 50 henkilöä.

Jos olet kiinnostunut yrityksestämme työpaikkana, lähetä avoin hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen  info.fi(at)wienerberger.com

Käsittelemme kaikki hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti. Otamme yhteyden, mikäli yrityksessämme avautuu paikka, johon Sinä saattaisit olla juuri sopiva tekijä.
 
Katso myös tietosuojakäytäntömme rekrytointihakemusten käsittelyyn liittyen.