Tiililaatat sisustamiseen

Wienerberger sisustustiililaatat
Rustiikkista ilmettä kotiin aidoilla tiililaatoilla.

Tiililaatta on varsin oiva vaihtoehto erityisesti peruskorjausten yhteydessä tehtäviin sisustusmuutoksiin, kun vanha taustarakenne on jo olemassa. Laatan avulla voidaan huonetilan ilme muuttaa aikaisempaan nähden persoonallisemmaksi ja tunnelmaltaan erilaiseksi.

Esimerkiksi keittiöissä tiilen käyttökohteita ovat seinät tai seinien osat kuten tilanjakajat sekä erityisesti tiskipöydän taustaseinät. Mikäli tiiltä halutaan käyttää kosteudelle ja roiskeille alttiissa paikoissa sen pinta suositellaan käsiteltäväksi vettä hylkivällä suoja-aineella. Näin tiilen pinta on helpompi pitää puhtaana ja toisaalta roiskeet eivät imeydy niin helposti sen pintahuokosiin.

Olohuonetiloissa voidaan tehdä esimerkiksi yksi tehostusseinä tiilellä korostamaan muita sisustuselementtejä. Kauniina luonnonmateriaalina tiili  sopii sekä moderniin että perinteiseen kotiin ja sisustukseen.
 

Purkutiilen ilme kiehtoo

Yksi suosituimmista sisustustiililaatoista on Retro de Namur, joka muistuttaa ilmeeltään rappauksen alta löytyviä, vanhoja tiiliä. Myös harmaan sävyinen Rustica Oud Leerne on suosittu, sillä se toistaa tämän hetken sisustuksen trendivärejä.
 
Tutustu tiililaattavalikoimaan ja valitse oma suosikkisi!

Katso myös