Tietosuojalauseke

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja rekisteröimme tietoja sinusta tai tietokoneestasi vain teknisistä syistä tai omasta aloitteestasi.
 
1. Asiakastiedot
Kun rekisteröidyt Wienerbergerin www-palveluun, annat yhteystietosi lomakkeella tai tilaat uutiskirjeen ja/tai materiaalia, tallennamme antamasi tiedot kuten nimen, e-mail-osoitteen, mielenkiinnon kohteet tai yrityksesi nimen. Käytämme näitä tietoja palvellaksemme sinua lähettämällä esim. pyytämäsi tietoa tai materiaalia.  Jos haluat poistaa tietosi rekisteristä, voit lähettää pyynnön osoitteeseen info.fi@wienerberger.com
 
2. Henkilötietojen luovuttaminen
Wienerberger ei missään tapauksessa luovuta henkilötietoja kolmannelle osapuolelle tai anna kolmannen osapuolen tarkastella tietoja. Antamiasi tietoja käytetään vain sisäisesti tai Wienerberger -yhtiöiden sisällä tai Wienerbergerin kolmansilta osapuolilta ostamien markkinointi- tai muihin palvelutarkoituksiimme; kuitenkin niin, etteivät kolmannet osapuolet voi käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa tai luovuttaa tietoja eteenpäin.
 
3. Tekniset tiedot
Vieraillessasi web-sivuillamme, käyntisi rekisteröityy anonyymisti. Seuraamme verkkokäyttäytymistä tilastollisesti, jotta voimme kehittää palvelumme käyttäjäystävällisyyttä. Katso myös tiedot evästeiden käytöstä.
 
4. Linkit
Tämä tietosuojalauseke on käytössä ainoastaan Wienerberger Oy Ab:n verkkopalvelussa, emmekä vastaa tähän palveluun linkitettyjen yritysten verkkopalveluiden sisällöstä tai verkkopalveluista, joihin meidän palvelumme on linkitetty.
 
Lisää kysymyksiä?
Mikäli sinulla on kysymyksiä tai toivot lisäinformaatiota, ota yhteyttä kirjeitse Wienerberger Oy Ab:hen, Kumpulantie 15, 00520 Helsinki tai e-mailillla info.fi@wienerberger.com. Käsittelemme kyselysi mahdollisimman pian.