Matala piilosaumatiili Korian tiilitehdas

Retro-tiilisarjaan uusi, matala tiili

Matalien ja pitkien tiilien kysyntä on kasvussa ja olemme siksi lisänneet Retro-tiilisarjaan uuden tiilikoon 285x110x40 mm.

Uusi, korkeudeltaan vain 40 mm tiili on suunniteltu siten, että sen voi muurata vaakasuunnassa joka toisen pystysauman kohdalla puskuun. Siten tiilen pituusmitta muurattuna tuplautuu ollen 570mm. Samalla tiilen ja sauman muodostama voimakas vaakalinja entisestään korostuu.

Piilosaumatiili on suunniteltu siten, että tiilipinnan taakse jää piiloon laastitasku. Muuraustyön edetessä näin voidaan varmistaa, että edestä avoimeksi jäävästä saumasta ei pääse vesi muurirakenteen läpi.

Pellava Retro piilosaumatiili

Kuvissa Pellava ja Grafiitinmusta Retro -tiilet 285x110x40 mm

Retro-piilosaumatiili on saatavissa usessa eri värisävyssä. Tyypillisesti matala tiili myös saumataan tavanomaista matalammalla saumalla. Oheisen mallimuurauksen saumavahvuus on 10 mm. Lisäksi sauma on painettu aavistuksen sisään.

Lue lisää sivustollamme ohutsaumamuurauksesta.

Tilaa mallitiilet uusista piilosaumatiilistä

Tiilet ovat myös nähtävillä tiilinäyttelyssämme Helsingin Vallilassa, Kumpulantie 15.
 

Tiedoston kokorajoitus 5MB. Sallitut laajennukset gif,jpeg,jpg,pdf,png,tiff.

*) Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Voit peruttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn lähettämällä sähköpostia osoitteeseen office@wienerberger.fi. Tietojesi käsittelyn laillisuuteen suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta. Tietojen tallentamisesta, prosessoinnista ja tuhoamisesta kuten oikeuksistasi henkilökohtaisiin tietoihisi katso Tietosuojakäytäntö